Archiv Říjen 2015

Výsledky podzimníhi sběru papíru, který proběhl ve dnech 13. a 14. října naleznete zde.

Číst celé

V pátek 9. října se žáci sedmého ročníku zúčastnili programu, který pro ně připravili pracovníci firmy AMMANN – letos již počtvrté. Velice si ceníme, jak  se nám zaměstnanci věnovali. Myslím si, že bylo velice přínosné vidět, jak takový podnik funguje v běžném pracovním dni. Zajímavé bylo sledovat, jak výrobky, které se vyvážejí do celého světa, vznikají krok za krokem. Děti si tak mohly udělat obrázek, co jednotlivé profese obnášejí. Program byl opravdu dokonale promyšlen a zorganizován. Děti byly nadšené z toho, co viděly, nejvíce se jim samozřejmě líbila jízda na válcích a krásné ceny, které vyhrály v soutěžích. Moc jim…

Číst celé

Na přelomu září a října dvacet našich dětí a dva učitelé vyjeli na šestidenní zájezd do Anglie. Naše škola získala peníze z evropského grantu, proto děti jely zadarmo a platily jen některé vstupy. Jeli jsme s cestovní kanceláří PhDr. Jany Helikarové, která nám připravila velmi pestrý program. Celou dobu jsme měli mimořádně krásné počasí, a tak jsme si všechny dny ohromně užili. Vyjeli jsme v sobotu ráno, v neděli ve tři ráno jsme seděli na otevřené palubě trajektu z Calais do Doveru a pozorovali očekávaný rudý úplněk. Ráno jsme už byli v Londýně, kde jsme strávili devět hodin poznáváním různých…

Číst celé

Příjmeme vyučujícího s aprobací Aj. Kvalifikační předpoklady: vysokoškolské vzdělání magisterského typu v souladu se školským zákonem  Možný nástup – únor 2016.

Číst celé

Už pátý den je slunečno a teplo. Uz jsme v Londýně, kde budeme devět hodin. Podíváme se na Monument, do Tate galery a do Toweru. Potom jedeme lodí po Temži do Greenwiche. No a potom už domů.

Číst celé

Dnes jsme byli na útesech a u moře v Beechy Head a Seven sister – zatím největší zážitek z pobytu.  Děti mají pro práci připravené pracovní listy. Je tu stále krásné počasí. Naše děti jsou ve škole dobré. Zítra po škole navštívíme Brighton – královský pavilon a pak půjdene po nákupech.

Číst celé