Týden 10.02. - 14.02.
Středa
Polévka Zeleninová s krupicí a vejcem
- Vepřová kýta pečená na česneku (selská), dušený špenát, domácí bramborové knedlíky
- Kuřecí maso Bac Can, jasmínová rýže
- Lasagne s cuketou a rajčaty, přízdoba
Přídavek
Čtvrtek
Polévka Kuřecí vývar s vaječnou sedlinou
- Masové klopsy v rajčatové omáčce, vařené těstoviny
- Bulgur s kuřecím masem a zeleninou, přízdoba
- Vaječná frittata s houbami a zeleninou (rajčata, žampióny, paprika, brambory), přízdoba
Přídavek
Pátek
Polévka Čočková
- Pečené kuřecí stehno na másle, dušená rýže, přízdoba
- Hamburská vepřová kýta, domácí houskové knedlíky
- Mexické fazole na způsob huevos rancheros, vařené vejce, chléb
Přídavek