Jídelní lístek

Týden 17.02. - 21.02.

Pondělí

Polévka Pórková s vejci
  1. Krůtí tokáň, vařené těstoviny
  2. Vepřová pečeně na rozmarýnu, hrášková rýže
  3. Pohankové karbanátky s kysaným zelím, vařené brambory
Přídavek

Úterý

Polévka Zeleninový vývar s těstovinami
  1. Zeleninové bezlepkové placičky s červenou čočkou a jogurtovým dipem, šťouchané brambory
  2. Kuřecí maso na paprice, vařené těstoviny
  3. Srbské rizoto z vepřového masa, strouhaný sýr, přízdoba
Přídavek

Středa

Polévka Špenátová
  1. Zapečené brambory s vepřovým masem a pórkem, přízdoba
  2. Krůtí prsa s ananasem a karamelizovanou cibulkou, rýže basmati
  3. Cizrnový faláfel s rajčatovým kuskusem a jogurtovým dipem
Přídavek

Čtvrtek

Polévka Zeleninová zapražená
  1. Rybí karbanátek ze sumečka afrického, bramborová kaše, přízdoba
  2. Kuřecí masová směs se zeleninou, dušená rýže
  3. Zeleninové Ratatouille s cizrnou (dušené papriky, lilek a cuketa, rajčata a cizrna), bylinkový bulgur
Přídavek

Pátek

Polévka Ukrajinský boršč
  1. Dukátové buchtičky s vanilkovým krémem
  2. Sekaná z vepřového a hovězího masa, vařené brambory, přízdoba
  3. Chicken Tikka Masala kuřecí kousky se směsí indického koření a rýží basmati, rýže basmati
Přídavek
Zavřít